GAMA Mobileri

Te njohesh ,te shijosh ,te degjosh kohen ,te shprehesh ne shtepi personalitetin tuaj ,te gjesh thelbin e vertete te vendeve dhe objekteve ,bukurine e cilesise,deshiren per te luajtur ,do te thote te rizbulosh kenaqesine e shijeve te verteta.

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.


Punimet e Fundit


Modelet dhe stilet e jeteses se te shkuares  jane zhvilluar me teknologjin e re bashkekohore ne stil por edhe  ne permbajtje.
Komplementare
Divane
Soxhorno

Sherbime

Ajo qe ne ofrojme ne keto faqe eshte nje shtepi me nje bukuri dhe nje stil unik .
Mobilim Bertolt Brecht do ti permbledhi te gjitha keto koncepte ne frazen e tij te famshme:
Transport Na kontaktoni per te mesuar me shume rreth sherbimit "Transport"
Kontakt Tel +355 69 40 34 227 Tel +355 69 40 93 755 info@gamamobileri-al.com Adresa: Sylejman Delvina Nr.4 (Kryqezimi i Vasil Shantos)